Технології знезараження питної води, стічних вод, підготовка води басейнів, постачання гіпохлориту натрію, підбір та постачання реагентів для водопідготовки
Зворотній дзвінок

Дезінфекція води в сільському господарстві

Якість води

Залежно від виду джерела та мети застосування (артезіанська свердловина, циркуляційна система тощо), вода може бути дуже різною з точки зору мікробіологічної якості. Особливо в таких галузях, як сільське господарство та садівництво, в яких якість води має відповіда-ти підвищеним вимогам, вона має бути гарантована за допомогою її дезінфекції.

Біоплівка

За несприятливих умов у середині трубопровідних систем формуються значні мікробіологі-чні популяції. Згодом з них утворюються так звані біоплівки, які заражають питну воду збу-дниками хвороби. Для забезпечення гігієнічної безпеки води, видалення вже утвореної бі-оплівки і запобігання її новоутворенню, воду необхідно дезінфікувати. У поняття гігієни та-кож входять заходи щодо профілактики інфекційних захворювань. До них відносяться, перш за все, очищення, дезінфекція та стерилізація.

Здоров’я

Постійно повторювані захворювання та інфекції можуть бути явними ознаками поганої яко-сті води та недостатньої гігієни. Це стосується і води, що використовується у сфері сільсь-кого господарства. Оброслі біоплівками водопроводи та заражена ними вода призводять до захворювання тварин, зниження продуктивності та відмінку молодняку. У сфері рослинни-цтва, для забезпечення якості поливальної води, що подається, як правило, все ще застосовуються пестициди.
Таким чином, дезінфекція води є важливою складовою комплексу гігієнічних заходів і ро-бить важливий внесок у запобігання захворюванням та ефективність систем водозабезпе-чення.

Дезінфікуючі засоби

Ідеальний дезінфікуючий засіб має бути ефективним проти всіх різновидів мікробів і бути одночасно нешкідливим для людей, тварин і рослин. Крім того, важливо, щоб дезінфекція, що проводиться, була надійною, ефективною і мала тривалу дію.

Електролітичний метод дезінфекції

Метод електролітичної дезінфекції води вже давно зарекомендував себе як успішна техно-логія. Виробництво дезінфікуючої речовини шляхом електролітичної реакції здійснюється в електролізері, оснащеному катодами та анодами, зануреними у воду (електроліт).
В результаті електрохімічних реакцій, що проходять під впливом електричного струму, ви-робляється високоефективний дезінфікуючий засіб на основі кисневих сполук і хлору, який запобігає появі біоплівок і надійно вбиває збудників хвороб у воді.

Ефективна та надійна дезінфекція

Патентовані установки фірми newtec сертифіковані Спілкою працівників технічного нагляду (TUV) і мають допуск до використання відповідно до Постанови про біоциди у питній воді.
Численні наукові дослідження та багаторічний досвід їх застосування забезпечують високу ефективність установок.
Автоматичні високопродуктивні електролізерні системи e-dis agrarian та nt-BlueBox спеціа-льно розроблені відповідно до вимог до дезінфекції та очищення води у сфері сільськогос-подарського виробництва.


Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваші дані в безпеці!
×
Залишити заявку
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваші дані в безпеці!
×